ÅNDENES DRONNING LILLI BENDRISS

01868-300

 

DOWNTOWN 500  MAGAZINE HEALER MED

 

LILLI BENDRISS

 

ER VI NYSGJERRIGE PÅ ÅNDELIGE KREFTER?

VI HAR FÅTT –  MØTE ÅNDENES DRONNING I HENNES SLOTT PÅ ”KOLLEN” I OSLO.

FØLG MED  HER OG NÅ –ÅNDENES MAKTER –BACKSTAGE!

01868-300

 

DT 500 MAG: – Lilli, gøy å møte deg! Vi er overveldet av åndene våre, la oss lade opp og forberede oss for kontakten. Det du gjør ble på en eller annen måte påvirket av det miljøet du kommer fra? Hva er historien bak?

LILLI:Jeg vokste opp på Hareid, en øy utenfor Ålesund. Mine foreldre var selvstendige næringsdrivende, begge skredderutdannet, og i årene etter krigen var det stor etterspørsel etter nye klær. Jeg vokste opp på toppen av en liten konfeksjonsfabrikk og hjalp til i fabrikkutsalget fra jeg var 12-13 år gammel. Dette formet mitt tankemønster – det å bygge opp og skape noe for seg selv. Være selvstendig.

 

 

” Jeg visste tidlig at jeg måtte arbeide kreativt og etter å ha fulgt min mor til frisøren var det klart at det eneste jeg ønsket å bli her i verden var frisør, noe jeg også utdannet meg til.”

 

 

01868-300

DT 500 ZINE: – Lilli, husker du noen detaljer eller handlinger som begynte å  definere dine spesielle egenskaper i din barndom?

LILLI: – Jeg kan forresten huske at jeg allerede som 8-åring gikk rundt i bygda. Banket på dører for å selge flettede kurver min bestemor hadde laget. Med stor suksess, faktisk. Kjøpmannstalentet fikk mulighet til å utvikle seg takket være de omgivelsene jeg vokste opp i. Jeg var klar over at for å få til noe, var det hardt arbeid som gjaldt, suksess kom ikke seilende som noen gavepakke. Imidlertid var ikke livet på en liten øy noe for meg. Jeg var uten penger, men rik på opplevelser. Jeg hadde startet på reisen og jeg hadde et mål. Jeg skulle til Oslo og jeg skulle starte min egen frisørsalong.

 

 

” Eventyrlysten sitret i blodet. Jeg ville leve et spennende  liv og reise verden rundt og den første muligheten ble å flytte til Ålesund hvor jeg startet i frisørlære. Bodde på en liten hybel i en kjelleretasje hvor jeg stadig fikk besøk av små frosker. Vel, ingen av dem var fortrollede prinser, så de ble alle lempet ut av vinduet.”

 

 

lilli5ny

DT500MAG: – Ha-ha! Når drar du til  Oslo? Hva betydde det for deg i den tiden?

 

LILLI:Jeg elsker Oslo. Jeg har virkelig reist rundt i verden, men det er alltid godt å komme hjem. Jeg føler at Oslo har fått internasjonal status og at den ånden jeg opplevde som liten – det kreative, skapende, fortsatt eksisterer i store deler av samfunnet. Det bekymrer meg dog at vi beskytter våre barn litt for mye. Jeg ser trenden som kommer av velstanden.

 

DT500 MAG: – Ja vi øser ut gaver, men blir de verdsatt?

 

LILLI: Jeg husker hvordan jeg lengtet etter den spesielle dukken, eller de røde skoene. Hvordan jeg sparte ukepengene mine og den enorme gleden når de endelig ble mine. Kanskje hadde det tatt et år. Det å drømme og å strekke seg etter noe er en viktig del av vår utvikling som bevisste mennesker. De samme barna som får alt så lett, kan være lite rustet til å møte verden som unge voksne hvor kravene til dem kan føles enorme. De kan lande hardt. Jeg møter mange av disse unge i mitt arbeid.

” Det å hjelpe mennesker med å finne sitt selvverd er nettopp essensen i det jeg ønsker å formidle.”

 

 

DT 500 MAG: – Fortell oss  om hvordan er det egentlig å være et medium i hverdagen? Noen tips ?

LILLI:Det å være et medium består av mange fasetter. Først og fremst representerer det for meg brobygging mellom det synlige – det vi kan ta og føle på, det logiske – og det  usynlige, der hvor våre visjoner og drømmer skapes, hvor lengselen hviler og strekker seg mot håpet av mulighetene vi alle har til å manifestere våre visjoner. Når vi føler oss verdiløse eller har mistet troen på at vi kan, når motgangen blir for stor, da søker jeg å inspirere, å formidle tankens kraft.

 

 

” At vi er noe mer og at den usynlige verdenen er der for å støtte oss og gir oss subtile signaler på det.”

 

 

DT500ZINE: – ut av A4 boksen kamerater!

LILLI : – Jeg har i mange år holdt foredrag, samlinger og kurs og det er sterkt å se mennesker flytte rammer og vokse ut av A4-boksen. Jeg er ingen terapeut, heller en igangsetter for forandring.

 

lilliBendrissmedium

DT 500 MAG: – La oss ta opp dette med selvrealiseringen, Lilli, hvordan forstår du trancsendens? Hvordan bruker du det?

LILLI: – Å transcendere, å selvrealisere er for meg det som driver evolusjonen fremover. Det er da menneskene kan forstå og få en opplevelse av enhet, være i ett med skapelsens essens, noe som vil påvirke deres liv i henhold til empati, være mindre fordømmende. For å bruke moderne språk:

 

 

” fremsnakking istedenfor baksnakking.”

 

 

01868-300

 

DT500ZINE: – hvordan virker det i praksis? Hva opplever et individ?

LILLI: – I en alder av 42 år, hvor jeg hadde møtt veggen og hvor livet føltes tomt og meningsløst hadde jeg en transcenderende opplevelse hvor en enorm kraft strømmet gjennom meg. Jeg opplevde å reise gjennom tid og rom og hadde en intens opplevelse av at denne kroppen, dette mennesket som het Lilli og hadde sin historie som hadde formet henne som person, bare var en bitte liten del av hvem hun egentlig var.

 

 

“At livet, eller livene hennes var en uendelig skapende dialog med kilden hvor alt strømmet ut fra og at denne åndelige tilstedeværelsen også kommuniserte, på tvers av tid og rom med meg.”

 

 

DT500ZINE: – Høres som en gratis reise! Hva får man igjen for det?

LILLI: – Dialogen startet gjennom inspirert skriving. Hvor de vakreste dikt og historier ble festet på papiret i løpet av noen minutter. Dette utviklet seg til et stadium hvor jeg opplevde det å kanalisere, gjennom stemmer, en lett transe-tilstand. Mennesker begynte å oppsøke meg, og dialogen ble da rettet mot individets behov for større forståelse av sitt liv eller vanskelige situasjoner de befant seg i. Jeg kunne ikke påvirke ordene, eller informasjonen. Jeg var et instrument, en formidler av kunnskap som lå langt over hva jeg ville kunne sagt eller svart. Jeg kjente en stor kjærlighet og omsorg gjennomstrømme meg i denne settingen.

 

 

” Budskapet var alltid i sin essens.”

 

 

DT500ZINE: – og hva er budskapet i denne essensen?

LILLI: – Tro at du er elsket, tro at du kan, tro at du er unik og verdifull. Og ja, selvfølgelig praktiske henvisninger for gode grep å ta i de forskjellige settingene menneskene befant seg i.

 

 

” Som regel var det forståelsen av karma, årsak og virkning. Ting som ble belyst, og av og til viktige beskjeder fra den andre siden som gav en slags aha-opplevelse.”

 

 

DT 500 MAG: – Vi har sett deg på TV, seminarer og andre ting hvor du renser åndelige miljøer rundt i verden, hvordan er disse menneskene som du hjelper?

LILLI: De som kommer til meg er alt fra unge mennesker til godt voksne karrieremennesker, politikere, advokater, husmødre, idrettsfolk. Flest kvinner, må jeg nok si. I dag opplever jeg stor interesse for åndelig tilnærming populært kalt Den Alternative Verdenen. Alternativmessene er et bevis for det. Det er stor tilstrømning hvert år og jeg har selv holdt foredrag for stappfull sal.

 

DT500ZINE: – Hvordan har Åndenes Makt påvirket deg? 

 

LILLI: – Jeg tror at TV-serien “Åndenes Makt” har vært med på å skape større åpenhet, forundring og dialog i disse årene. Og at det nok var min rolle i denne inkarnasjonen å kommunisere og formidle på denne måten. Det finnes i dag mange seriøse skoler, utdanninger innenfor temaet og jeg har selv valgt å starte Bevissthetsakademiet. Jeg stod selv ganske alene og måtte finne ut av mange ting i starten, da jeg skulle finne min åpning mot det ukjente.

 

 

” Nå er det lettere for den søkende og ja, det er mange veier til Rom.”

 

 

lilliBendrissmedium2

DT 500 MAG: – Temaet foran -er kreativiteten, hvordan virker den for deg?

LILLI: – Jeg opplever at det er viktig å være en del av et kreativt felleskap og jeg har min klan rundt meg. Jeg opplever at jeg aldri noensinne kan bli utlært og at livet selv er den skapende prosessen hvor nye innsikter erstatter de gamle. Det som hjalp meg å realisere mine ideer var opplevelsen av at det var riktig og viktig, det jeg gjorde, og at universet derfor var på min side i dette.

 

“Tro kan flytte fjell, men det må nok en del arbeid og fokus og vilje til å stå i det selv om det butter.”

 

 

DT 500 MAG: – Har du noen mentorer?

LILLI: – Jeg hadde ingen mentor i min jordiske kropp men opplevde vel heller at åndeverdenen gav meg den innsikten jeg trengte – og tro ikke at jeg kunne spørre om hvordan ting gikk. Nei, jeg måtte gå visdomsveien, slik at konsekvensene av mine valg ble min fremtid.

DT500MAG: – Har du blitt utestengt fra noe?

 

lillib

LILLI:Jeg har faktisk ikke blitt utestengt fra noe selv om det jeg arbeider med er såpass sært at det kunne klassifisere til det.

 

 

” Jeg bryr meg ikke så mye om hva andre mener så lenge jeg står 100 prosent for hva jeg gjør. Jeg misjonerer ikke og har evnen til å blende inn stort sett overalt.”

 

 

DT500ZINE: – Hvordan er det sosiale miljø rundt deg?

LILLI: – Jeg lever et aktivt sosialt liv blant mennesker som ikke deler min tro, og er opptatt av ikke å være ensporet  i min dialog og å kunne by på meg selv med selvironi, humor og glimt i øyet. Så har jeg min spirituelle klan hvor vi snakker om engler, mestere og avdøde bestemødre. Vi er alle unike stjerner på Guds himmel, tenker jeg.

 

DT 500 MAG: – Lilli, nå skal vi plage deg litt ekstra, viktig  med en åndelig stretching, kan du sende litt ekstra positiv energi til alle oss, en bra utstråling? Folkens sug inn!

 

LILLI: – Gode tanker sendes og mottas av de som ønsker å motta dem. Og jeg sender mine til deres lesere. Må livet bli en velsignet reise for hver og en av dere, og kanskje møtes vi i skumringstimen mellom dag og natt, der hvor drømmer skapes. Så la oss skape sammen og la det gode i oss få strømme fritt!

 

DT 500 MAG: – Takk skal du ha! Si litt til oss om hva dine framtidsplaner er? Hvor finner vi deg om det setter seg fast noen onde ånder der eller her…

 

LILLI: Jeg ønsker fortsatt å formidle, og gjennom TV når man mange mennesker. Så det er et forum jeg gjerne vil gjøre noe mer med. Web-TV er på trappene og jeg er med på å starte en spirituell kanal, bare i liten målestokk foreløpig, men det er spennende. Har alltid vært gründer.

 

DT500ZINE: – Takk Lilli og vi sees!

 

images-11

RAPTURE!

01868-300

 

Interview by DT 500 MAG
COPYRIGHT BY DT 500 MAG