DEEP DOWN DOPEIZM THE BODY TEASERS

http://

WARNING!

DOWNTOWN 500 ZINE’S TEASING THE RHYTHM WITH DEEP DOWN DOPEIZM :

A BODY SHIVERS NEXT DOOR !

ARRANGØR: Bærum kulturhus

11. – 12. mars 2016

Dans/Store Sal

DEEP DOWN DOPEIZM

ANTIBIOSE // Urpremiere til Oslo-basert streetdans-crew.

Streetdans-crewet Deep Down Dopeizm har markert seg i Norge og internasjonalt med sitt særegne uttrykk, og viser nå sin første helaften forestilling i Bærum Kulturhus. De åtte danserne dekker de største sjangrene innen streetdans ( hiphop, house, popping, breaking, waacking). Med «Antibiose» vil crewet fordype seg i mellommenneskelige relasjoner, en tematikk de utforsket i sitt tidligere verk The Biosis. Ligger det i vår natur å skade hverandre? Er det noe vi ville gjort uansett, eller er det et resultat av de ulike strukturene i vår sivilisasjon?

“Humanism is the only – I would go so far as saying the final- resistance we have against the inhuman practices and injustices that disfigure human history.”  Edward Said.

Deep Down Dopeizm er et Oslo-basert streetdans-crew med 12 medlemmer. Danserne har markert seg både i Norge og internasjonalt igjennom battles og på scenen.

De har som crew vunnet Battle of the South 2015, Beat On all styles battle 2014, Soul Sessions Allstyles battle 2012, Battle of The South 2010, Floorknights Anniversary 2009 samt vært finalister i Urban Moves 2014. Crewet har vist egenproduserte forestillinger på San Fransisco Hiphop Dancefest i 2009 og 2012, festivalen DETOUR på Dansehallerne i København m fl.

Deep Down Dopeizm har siden 2012 hatt et tett samarbeid med Impure Company/Hooman Sharifi. De har turnert i store deler av Europa med forestillingen “Now The Field Is Open”, som hadde premiere på Dansens Hus i 2012.

Varighet: 60 minutter

Jam 11. mars: Etter premieren arrangeres det jam på Foajescenen. DJ Gahr spiller, arrangementet er gratis og åpent for alle. Velkommen!

THE MORE TO MOVE, THE EXCLUSIVE INTERVIEW IS ON THE WALL SOON… JUST ROUND THE CORNER

WATCH OUT!

Dancers: Marlenita, Mathias, Ida, Camilla Vanilla, Anne
Video by: Fahil www.FAHIL.com
Music: Tismé - Chuipala (ToBroSal.)